Steun ons

Steun Pinocchio en maak een verschil!

Je kan vzw Pinocchio steunen door te storten op onze bankrekening of via payconiq:

vzw Pinocchio
IBAN: BE31 0682 2450 9355
BIC code: GKCCBEBB, met “gift” als mededeling

Voor giften boven €40,00 zijn wij gemachtigd fiscale attesten uit te schrijven.

Sinds 1 januari 2024 verplicht de FOD Financiën ons om uw rijksregisternummer mee te delen op de fiscale attesten. Gelieve dit dan ook aan ons te bezorgen via het contactformulier zodat wij een correcte opmaak van het fiscaal attest kunnen garanderen. Deze attesten worden u in het eerste trimester van het volgende jaar toegestuurd.

Bedankt! 

Ook wanneer je er niet meer bent, kan je nog veel betekenen

Met een schenking aan vzw Pinocchio, of door de vzw op te nemen in je testament, draag je bij aan de ondersteuning van kinderen en jongeren met brandwonden. Het opstellen van een testament zorgt ervoor dat jouw bezittingen terechtkomen bij degenen die je belangrijk vindt. 

Naast familie en vrienden, kan je ook een goed doel in je testament opnemen. Op die manier geef je je erfenis een speciale bestemming die past bij je persoonlijkheid en draag je bij aan een betere wereld. 

Alle informatie hierover kan je vinden op de website van testament.be of telefonisch via +32 (0)479 76 00 76. Via de website van testament.be kan je een gratis gids aanvragen die u wegwijs maakt in de wetgeving rond legateren en schenken aan een goed doel.